BH Telecom
-
Re: BH Telecom
Samo imenovanja. Opet i iznova. A poslovni plan, to njima ne treba. Pa nisu budale zamajavati se s tim. Kome poslovni plan još treba?
Možda uvode socijalističko samoupravljanje,.. pa će izvještaj biti pročitan na zboru radnih ljudi.
kakvo je ovo siljenje na prodajnoj strani..sa 13.30 (dokle je došlo na silu) na 12.50 i to prodajom 200 dionica.
koji im broker uopšte dopušta da toliko obore cijenu ispod dinamičkog limita ovim "sitnim" nalozima?
koji im broker uopšte dopušta da toliko obore cijenu ispod dinamičkog limita ovim "sitnim" nalozima?
Ono sto ja znam jeste da ovi novi imenovanjima namiruju svoje kadrove. I strucne i nestrucne. Nazalost, puno je vise ovih drugih.
Ovi bistri baš pohvališe BH Telecom. Znaju li da ovakav govor nanosi vidnu štetu:
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... -se-935611
"Dodaje kako je ono što im je prezentirano u BH Telecomu bilo zastrašujuće.
- Od direktora Kovačevića dobili smo informaciju da tamo ima 1.200 kilometara položenog kabla za koji ne znaju gdje je. Imaju 1.000 uposlenika viška, a fali im 500 stručnih ljudi, jer su zapošljavali administraciju tamo gdje je nepotrebno. Da su sa projektom Moja TV u minusu, dok su istovremeno napravljeni aranžmani sa Pinkom i nekim drugim televizijama, koji jako puno koštaju. Zagovornik sam i pokazao sam to da kultura mora imati podršku. Možemo se opredijeliti da bude na štetu Telecoma, ali onda vlasti trebaju preuzeti obavezu, govori Konaković i kaže da članska karta NiP-a nema nikakvu ulogu u BH Telecomu i da ne razmišlja o njegovoj privatizaciji."
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... -se-935611
"Dodaje kako je ono što im je prezentirano u BH Telecomu bilo zastrašujuće.
- Od direktora Kovačevića dobili smo informaciju da tamo ima 1.200 kilometara položenog kabla za koji ne znaju gdje je. Imaju 1.000 uposlenika viška, a fali im 500 stručnih ljudi, jer su zapošljavali administraciju tamo gdje je nepotrebno. Da su sa projektom Moja TV u minusu, dok su istovremeno napravljeni aranžmani sa Pinkom i nekim drugim televizijama, koji jako puno koštaju. Zagovornik sam i pokazao sam to da kultura mora imati podršku. Možemo se opredijeliti da bude na štetu Telecoma, ali onda vlasti trebaju preuzeti obavezu, govori Konaković i kaže da članska karta NiP-a nema nikakvu ulogu u BH Telecomu i da ne razmišlja o njegovoj privatizaciji."
Nije Moja TV nego MY-TV. A neki drugi razlozi su zašto je napravljen taj kanal.
Što se tiče administracije, da konakovićevci postavljaju kvalitetne ljude bilo bi bolje. Sad daleko bezobraznije i drskije zapošljavaju i donose odluke koje su potpuno nezakonite. Predhodna postava je bar gledala da bude po pravilima i zakonu.
Što se tiče administracije, da konakovićevci postavljaju kvalitetne ljude bilo bi bolje. Sad daleko bezobraznije i drskije zapošljavaju i donose odluke koje su potpuno nezakonite. Predhodna postava je bar gledala da bude po pravilima i zakonu.
ako se oslanja na neku kinesku tehnologiju prije il kasnije ce to sve morat zamjenit
Jedna transakcije, nisu valjda naljutili Džambića.
-
Nije je juče valjda vidio, inače bi juče sve pokupio