MOJA BANKA - FIMA banka - ASA Prevnt
Re: MOJA BANKA - FIMA banka - ASA Prevnt
Moja banka otpustila 5 ljudi u centrali, kazu da je proces otpustanja tek poceo i da se do kraja godine ocekuju dodatna otpustanja.
Naravno da ce otpustati. Pa kako ce drugacije papak nad papcima Hurem opravdati ogromna primanja sve tri clana uprave plus ovih par novih "menadzera" koji su dobili ogromne plate. E vidjet cemo Hureme kako ce ici ova godina,nema vise Ogija da te cupa kod agencije i kod Bahte u dilojtu.Nema vise ase kao nekada.Sve se vraca,sve se placa!
Rasipa se i dalje kadar iz Moje banke.Ovih dana otisla su dva zaista kvalitetna strucnjaka,kvalitetna covjeka.Kako cujem i jos neki planiraju.Kad se na ovo dodaju otpustanja onda vise ne znam sta bih rekao za cjelokupnu situaciju,osim da je izrazito losa.
Jedan od najboljih pokazatelja stanja u AsaPrevent jeste i odlican PR (iako ih je napustio sef PRa, a i drugi planiraju bjezati prije nego dobiju nogu).Mozete vidjeti da na dva linka koja se nalaze ovdje na forumu vise ne mozete procitati komentare.Jedan link caa vise i ne postoji na webu:)Sta sakrivaju pa uklanjaju komentare?Mozda medju njima ima i istine?Ili je sve istina?Istina ih boli??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
najvecu bahatost,drskost i bezobrazluk trenutno provodi EMIR SALIHOVIC vjestacki clan uprave(vjestacki jer covjek nema pojma o bankarstvu sto mu svjedoci CV i samo dragi bog zna kojom vezom ga je agencija potvrdila) inace poznat kao zet Nihada Imamovica sto mu je i "najveca referenca u zivotu".imao sam priliku licno upoznati tog usminkanog seljacica od istocne Bosne,covjek pun sebe i samo ja,ja,ja,ja,ja i poslije mene ja,ja,ja.naravno ulize se kad i gdje treba.nekada je bio uz Muftica sve dok se nije saznalo da odlazi.odmah nakon toga naravno promjenio je stranu.trenutno se bavi terorisanjem ljudi po banci, pricajuci njima iza ledja,pakujuci otkaze i druge neugodnosti mnogima koji nisu istomisljenici, a to nije niko iole normalan.
kuku vama koji imate dionice moje banke,halalite to odmah da vas bezveze dusa neboli s obzirom da ovakvi,slicni i jos veci seljacici i seljanke naravno(da se ne nadju uvrijedjenje ako ih ne spomenem:))sada vode kolo
kuku vama koji imate dionice moje banke,halalite to odmah da vas bezveze dusa neboli s obzirom da ovakvi,slicni i jos veci seljacici i seljanke naravno(da se ne nadju uvrijedjenje ako ih ne spomenem:))sada vode kolo
Uopšte neznam šta je cilj ove teme i vaših, ili tvojih postova. Onkao usput nam provučeš samo da smo jadni ako imamo dionice moje banke.
Koristite ovaj forum za liječenje svojih frustracija, i kompleksa.
Korištenje izraza "usminkanog seljacica od istocne Bosne"
Imte brate forum na klix-u, tamo su ovakve teme i ovakvi postovi vrlo atraktivni, a naći ćeš i bruku sagovornika.
Koristite ovaj forum za liječenje svojih frustracija, i kompleksa.
Korištenje izraza "usminkanog seljacica od istocne Bosne"
Imte brate forum na klix-u, tamo su ovakve teme i ovakvi postovi vrlo atraktivni, a naći ćeš i bruku sagovornika.
Graditelj je u pravu i ne treba ovo koristiti kao lijecenje bilo kakvih frustracija i kompleksa. Moja banka i Grupacija su vrlo konkretna tema te bih zamolio da se pisu konkretna saznaja i desavanja koja uticu na poslovanje pa time i na nase dionice. Nije pristojno vrijedjati bilo koga, bila istina ili ne. Nije lose procitati komentare ili sugerisati na iste od nekud, ali ipak je najbitnije razmjeniti sto vise konkretnih informacija o poslovanju i aktuelnim desavanjima, naravno istinitim.
Previse je konkretnih problema od gubljenja najznacajnije licence Grupacije do pada rejtinga Moje banke, otpustanja ljudi, samovoljnog odlaska ljudi i mnogih drugih.
Previse je konkretnih problema od gubljenja najznacajnije licence Grupacije do pada rejtinga Moje banke, otpustanja ljudi, samovoljnog odlaska ljudi i mnogih drugih.
Kao i mnogo puta do sada, poluinformacija je maksimum vecine forumasa. Prvo, covjek nije zet Nihada Imamovica. U nekoj daljoj porodicnoj vezi jeste, ali to nije. Drugo, drugo mogao je raditi svega par mjeseci sa Mufticem, jer je radio kao direktor pravne sluzbe u Privrednoj banci dd Sarajevo gdje je obnasao funkciju sekretara banke i clana kreditnog odbora. Ako to nisu reference za clana uprave jedne male banke, onda sta jeste.
Zato, druze Da Vinci, povali neku Mona Lisu-u i smiri frustracije.
Necu se cak ni osvrnuti na idiotske komentare o usminkanom seljacicu iz Istocne Bosne. Očigledno veze nemas o cemu govoris, tj. isfrustriran si do te mjere da te muci i to gdje je ko rodjen. Ali zato hocu na huskacku pricu o "jadnicima" koji imaju dionoce Moje banke. Te iste "jadnike" zelim podsjetiti da je nekadasnji direktor muftic zadrzao dionice banke nakon svog odlaska (nije ih prodao, a mogao je). Isto tako, zelim ih podsjetiti da je taj isti direktor učestvovao u dokapitalizacijama ove banke u ranijim godinama, a i sam Da vinci ce priznati da on zna "ponesto" o bankama.
Zato, druze Da Vinci, povali neku Mona Lisu-u i smiri frustracije.
Necu se cak ni osvrnuti na idiotske komentare o usminkanom seljacicu iz Istocne Bosne. Očigledno veze nemas o cemu govoris, tj. isfrustriran si do te mjere da te muci i to gdje je ko rodjen. Ali zato hocu na huskacku pricu o "jadnicima" koji imaju dionoce Moje banke. Te iste "jadnike" zelim podsjetiti da je nekadasnji direktor muftic zadrzao dionice banke nakon svog odlaska (nije ih prodao, a mogao je). Isto tako, zelim ih podsjetiti da je taj isti direktor učestvovao u dokapitalizacijama ove banke u ranijim godinama, a i sam Da vinci ce priznati da on zna "ponesto" o bankama.
Kolega, ASA-i je istekla licenca koju je dobila druga firma u grupaciji VW. To se znalo vec skoro dvije godine. Moja banka, kao nijedna banka u BiH nema kreditni rejting. Mislim da "prije Slovenije" neces naci banku kojoj je itko ikada dao kreditni rejting. Nije im imalo sta da padne. Znam dvoje koje je počelo raditi u Mojoj banci, jako kvalitetni ljudi. Svake godine ima toliko transfera između banaka da je to nevjeorvatno. U 99% slucajeva su to licne odluke pojedinaca, bolje ponude i sl. Tako da, to ne mora da obavezno znaci da se radi o slabosti banke.bankar01 wrote:Graditelj je u pravu i ne treba ovo koristiti kao lijecenje bilo kakvih frustracija i kompleksa. Moja banka i Grupacija su vrlo konkretna tema te bih zamolio da se pisu konkretna saznaja i desavanja koja uticu na poslovanje pa time i na nase dionice. Nije pristojno vrijedjati bilo koga, bila istina ili ne. Nije lose procitati komentare ili sugerisati na iste od nekud, ali ipak je najbitnije razmjeniti sto vise konkretnih informacija o poslovanju i aktuelnim desavanjima, naravno istinitim.
Tacno, banke u BiH nemaju kreditni rejting, ali Imaju rang. Moja banka imala je rang 3, sad joj je Agencija spustila rang na 4, a 5 je prinudna uprava. i to nije nimalo smjesno!
AsaPrevent grupa je izgubila licencu zauvijek, Porsch ce direktno imati smoje zastupnistvo u BiH, sve ostalo je laz koja se nece dugo odrzati.
Ostalo nije za komentarisanja, previse je udaljavanja od teme i vrijedjanja ljudi sto neodobravam o cemu sam vec pisao.
AsaPrevent grupa je izgubila licencu zauvijek, Porsch ce direktno imati smoje zastupnistvo u BiH, sve ostalo je laz koja se nece dugo odrzati.
Ostalo nije za komentarisanja, previse je udaljavanja od teme i vrijedjanja ljudi sto neodobravam o cemu sam vec pisao.