Iz Tuzle sa ljubavlju

http://faktor.ba/vijest/ekskluzivno-vel ... itu-245025
Definitivno neodrživ rast i neselektivno širenje. Bingo je u rizičnoj zoni.mendo wrote:(za sad) manjim ali sve bržim koracima po putu Agrokora i drugih (propalih) tajkuna
A koliko si siguran u to da SOSOR osigurava BIngo i da li svaki Bingo? Ja ne znam ali isto me interesuje. Što se tiče požara ne znam, ali lično mi je dosta sumnjivo, prvo samo širenje vatre za kako rekoše 15 min, drugo nekako pravilan raspored požara u osnovi, tajming, pred kraj radnog dana i izlazak kupaca..... Pitam se dalje da li polica vrijedi u svim slučajevima odnosno npr u slučaju namjerne paljevine, ili u slučaju teškog nehata, nepoštovanja propisa itd tj da li je svaka polica osiguranja od požara ista ili varira od ugovora do ugovora.ada wrote:A ko osigurava Bingo?Sosor izgleda osigurava Bingo.Bingo se pominjao i kao kupac Sosora?!?Trebalo bi uzroke štete detaljno ispitati ali i sve vezano za osiguranje, uslove i sume,procjenu rizika kada se osiguravslo itd.Sada procjenu štete, govori se o desetinama miliona,jer mi dioničari zadugo, očima nećemo vidjeti koristi kada je Sisor u pitanju.